Cargando Eventos

L’Associació Catalana de Sommeliers fa deu anys que organitza aquesta acció solidària que permet regalar somriures i alegria a nenes i nens amb pocs recursos coincidint amb unes dates tant assenyalades com són les festes de Nadal.

La iniciativa “Vi per Joguines” torna un any més per demanar la col·laboració de qui vulgui bescanviar ampolles de vi per joguines; els vins, els cedeixen desinteressadament els cellers socis de l’entitat; i cada persona que hi vulgui participar, només ha de portar una joguina i fer el canvi. Enguany, coincidint amb aquesta desena edició, totes les joguines recollides es destinaran a la campanya “Els seus drets en joc” de Creu Roja Joventut.

El punt de trobada d’aquest on fer la col·laboració serà la botiga de Wine Palace Sarrià, aquest dimarts vinent, 14 de desembre, entre les 10h i les 20h del vespre.

“La joguina educativa és un element que perdura al llarg de la vida de la persona i que és de vital importància, amb joc simbòlic es crea una representació de la realitat amb la qual l’infant pot familiaritzar-se amb la realitat social i cultural que l’envolta així com adquirir i desenvolupar habilitats i capacitats afectives, socials, intel·lectuals, creatives, comunicatives i físiques”, diran des de l’ACS.

Per això, continuen, “apostem per joguines no sexistes, no bèl·liques i noves, perquè és important que els infants tinguin accés al mateix tipus de joc i joguines independentment del seu sexe perquè es familiaritzin amb aspectes de la realitat sense distinció de rol per diferència de gènere, també per evitar la violència i fomentar la socialització dels infants en una cultura de pau, l’educació en valors i el joc simbòlic esdevenen claus per al creixement i desenvolupament dels infants en aquests valors i perquè no creiem que hi hagi una infància de primera ni de segona categoria i per tant tots els infants tenen dret a estrenar una joguina“.

  • On? Wine Palace Sarrià (Av. de Sarrià, 28-30, de Barcelona)
  • Quan? Dimarts 14 de desembre de 2021
  • Hora? De 10:00h a 20:00h

 

Quins tipus de joguines es poden bescanviar per ampolles?

Poden ser puzzles, jocs de taula cooperatius, llibres pels més grans i contes infantils pels més petits, jocs simbòlics (cuines, botiga, metges…) sempre que no estiguin discriminats per sexe.

 

Compartir en redes sociales

Ir a Arriba