Cargando Eventos

El concurs “Millor Sommelier de Catalunya” està organitzat “exclusivament” per l’Associació Catalana de Sommeliers. Entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu la promoció de la professió de sommelier i de totes aquelles activitats relacionades amb el món del vi i altres begudes.

Les empreses, entitats i/o persones físiques que vulguin donar suport a l’organització i desenvolupament del concurs poden posar-se en contacte amb nosaltres: secretaria@sommeliers.cat / 609 38 55 70

 

Podran participar com a concursants, els/les Sommeliers que tinguin acreditada una formació admesa per l’ACS i que estiguin al corrent de pagament de la quota de soci de l’ACS dintre de la categoria de “Sommelier Professional” de l’ACS.

Els/les candidats hauran fer arribar 15 dies abans del concurs els seu CV actualitzat a la secretaria de l’ACS a secretaria@sommeliers.cat

Aquell/a soci que no ho faci no podrà participar-hi. No podran participar com a concursant ni els/les membres de la junta de l’ACS ni els/les professors de cursos homologats de sommeliers.

 

 

Preselecció abans del concurs
  • La preselecció es portarà a terme només en el cas que es presentin més de 20 concursants.
  • Es realitzarà com a mínim 90 dies abans del Concurs Millor Sommelier de Catalunya.
  • La preselecció es farà en un sol emplaçament, però en el cas que se n’organitzi més d’un, es realitzarà el mateix dia i a la mateixa hora.
  • Les proves de la preselecció constaran d’un examen escrit de 50 preguntes i d’un tast escrit d’un vi.
  • Passaran a la Semifinal els/les 20 candidats amb major puntuació independentment de la província per la que es presentin.

 

Compartir en redes sociales

Ir a Arriba